Akcija!

Plastične vezice za boljši oprijem avtomobilskih pnevmatik v snegu ali blatu

Original price was: €20,00.Current price is: €9,90.

Plastične vezice za izboljšanje oprijema na ledu ali snegu za avtomobilske gume je inovativen produkt, ki vam olajša drugače zoprno vožnjo obtičanega vozila iz snega ali ledu.

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Plastične vezice za izboljšanje oprijema na ledu ali snegu je pomoč za vozila ki so obtičala v snegu ali blatu.  Plastične vezice lahko enostavno namestite izjemno kratkem času tudi pri obtičanem vozilu v snegu ali blatu kjer je navadne snežne verige izjemno težko namestiti.  Tradicionalne snežne verige je težko namestiti, niso poceni in zasedejo veliko dragocenega prostora v prtljažniku. Izdelek je izdelan iz izjemno trpežne plastike in ima patentirane nastavke za izboljšanje oprijema. Namesti se na večino avtomobilskih platiš oz. gum osebnih avtomobilov in drugih vozil.

– izjemno močan material ki ga lahko uporabite v vročih in hladnih vremenskih razmerah
– enostavna namestitev v štirih korakih
– možno je voziti naprej ali nazaj
– lahko se uporabljajo na platiščih osebnih avtomobilov in drugih vozil do 22 col
– namenjene reševanju obtičanega vozila in so za enkratno uporabo
– glede na vremenske razmere prilagodite število uporabljenih vezic

Dimenzija:((D*Š*V) ca. ca90x2x1 cm, teža ca. 280g. Material je naylon.  Izdelek dobite v prozorni vrečki  s priloženimi navodilom in garancijskim listom. Priporočamo, da izdelke uporabljate le z aluminijastimi platišče in platišče iz zlitine. Pri platiščih iz jekla je obraba izdelka večja. Ostri robovi platišč lahko zmanjšajo učinkovitost izdelka. Ni uradno potrjeno nadomestilo s strani države kar se tiče zimske opreme. Izdelek ni namenjen daljši uporabi. Uporabljajte ga samo takrat ko je potrebno obtičano vozilo “izkopati” iz snega ali blata. (vožnja 5-10 metrov).

Glede na naše trenutno znanje, proizvod ne vsebuje SVHC (snovi, ki vzbujajo veliko skrb) s spiska Evropske agencije za kemikalije v koncentraciji nad 0,1% (utežni delež).

Uporabljene slike so informativne narave zaradi različnih nastavitev monitorja. Cena je za 8 kos. Cena ne vključuje stroškov pošiljanja.

Dodatne informacije

Teža 280 g