Akcija!

Clean Shaven® ročaj za 3 in 5-rezilne nastavke

Original price was: €4,90.Current price is: €2,50.

Clean Shaven® masivni jekleni ročaj z dolgo življensko dobo in ergonomičnimi nastavki za boljši oprijem.

Opis

Clean Shaven® različica nadomestnih rezil je plod dolgotrajnega razvoja in upoštevanja mnenj posameznikov. Vsa rezila so narejena iz najboljšega ameriškega nerjavečega jekla in naostrena na posebej skonstruiranih brusilnih strojih. Ostali deli nadomestnega rezila so prav tako skrbno premišljeni za največje zadovoljstvo uporabnikov. Rezila uporabljate s posebej dovršenim ergonomskim masivnim kovinskim držalom. Pet-rezilna različica nadomestnih rezil je še posebej primerna za uporabnike ki želijo izjemno natančno, gladko ter predvsem varno britje s čim manjšo možnostjo ureznin. Dva oranžna trakova pa pripomoreta za optimalno prileganje rezil in s tem izjemno britje skoraj brez pritiska!

Rezila uporabljate s posebej dovršenim ergonomskim masivnim kovinskim držalom. Clean Shaven® masiven jekleni ročaj ima dolgo življenjsko dobo in ergonomične nastavke za boljši oprijem. Skupaj z inovativnim sistemom za nataknitev nadomestnih 3- ali 5-rezilnih nastavkov omogoča izjemno učinkovito britje, ki vas prepriča takoj. Britje skoraj brez pritiska!

Obrijemo vas in obrijemo cene!

Pridružite se vedno večji mednarodni skupnosti zadovoljnih uporabnikov.

Zraven priporočamo uporabo Lovilnika dlak pri britju.

Dimenzija: 130x10mm. Teža: 50g  Izdelek dobite v prozorni vrečki  s priloženimi navodili in garancijskim listom.

Glede na naše trenutno znanje, proizvod ne vsebuje SVHC (snovi, ki vzbujajo veliko skrb) s spiska Evropske agencije za kemikalije v koncentraciji nad 0,1% (utežni delež).

Uporabljene slike so informativne narave zaradi različnih nastavitev monitorja. Cena je za paket, ki vsebuje 1 ročaj BREZ NASTAVKOV! Cena ne vključuje stroškov pošiljanja.

Dodatne informacije

Teža 100 g