Akcija!

Malinos otroški Grafiti Airbrush set s kompresorjem moder

27,00

Šifra: 100-4-1-1-2 Kategoriji: ,

Opis

Začeti s airbrush risanjem je res zabavno. Z električnim kompresorjem in široko paleto dodatkov lahko v hipu ustvarite impresivna umetniška dela. Obseg dobave že vključuje 10 x tekstil Malinos BloPens, 10 x BloPens čarobna pisala in 8 odličnih šablon.
Način njegovega delovanja je zelo preprost: pero vstavimo v pištolo z zračno ščetko in s pritiskom na gumb se delci barve natančno porazdelijo s konstantnim zračnim tokom. Intenzivnost pršenja lahko ročno nastavite preko ventila. Ne glede na to, ali tiskate na majice ali brizgate na papir ali druge materiale – poleg zabave so zagotovljeni tudi odlični rezultati. Kompresor deluje tiho, higiensko in okolju prijazno. Je lahek in kompakten, zato se lahko uporablja univerzalno. Mehka in prilagodljiva lateksna cev poveže kompresor s priročno brizgalno pištolo. Preprosto upravljanje s stikalom z enim dotikom. Kompresor v privlačnem videzu gobe ima tudi druge dobro premišljene lastnosti.
Tako lahko pisala shranite pod tečajnim pokrovom ali jih lahko shranite na dosegu roke v stranskem prostoru.
Delavnico Graffiti Airbrush lahko uporabljate z Allen Malinos BloPens.

Tehnične specifikacije
Motor: DC 12V
Prostornina zraka 10,5 l / min.
Največji tlak: 35psi
Amper: 1,5 A
primeren za otroke od 6. leta dalje

obseg dobave
1 x Graffiti Airbrush Workshop – modra
1 x brizgalna pištola
1 x zračna cev iz lateksa
10 x pisala Airbrush Magic
10 x tekstilna pisala z airbrushom

Cena je za 1 kos . Cena ne vključuje stroškov pošiljanja. Uporabljene slike so informativnega značaja oz. sombolična zaradi različnih nastavitev monitorja. Kupljeno v EU. Ima CE atest.