Posted on

Durex Londom kondomi

Zaradi pogostih vprašanj s strani naših kupcev nudimo dodatno pojasnilo za naše Durex izdelke:

Durex London so kondomi podjetja podjetja Reckitt Benckiser oz. Durex. vendar na samih kondomih ni odtisnjenega logota Durex zaradi drugačnega prodajnega modela podjetja Reckitt Benckiser. Ti kondomi namreč niso na voljo v maloprodaji in nimajo individualnega oz. posameznega pakiranja. Pridejo v pakiranjih po 144 ali 1000 kos.

durex london 1000kos Durex london
Veleprodajno pakiranje Durex London Izgled Durex London kondoma

Avtentičnost kondoimov je zagotovljena zaradi nakupa preko europskega distributerja Durex izdelkov. Izdelki tudi pridejo v originalnih embalažah z dokumentacijo (lot številke in številke serije). Ker se kondomi Durex prodajajo po celem svetu, tudi na Kitajskem in je običajna praksa da so napisi na izdelkih v več jezikih zaradi zmanjšanja stroškov. Vsak uporabnik tudi dobil zraven izdelka originalna navodila za uporabo, ki so med vsemi ostalimi jeziki tudi v slovenščini.

Posted on

Uporaba 23 karatnega jedilnega zlata

Dekadentno in veličastno jedilno zlato kot kulinarični okras simbolizira srečo in blaginjo.

Jedilne zlati kosmiči  (23 karatov) lahko uživajo pripadniki vseh verskih skupin, vegetarijanci in vegani. Pod strogim nadzorom in z največjo mero pazljivosti so jih izdelali v Veliki Britaniji in so v skladu s standardi varne hrane Evropske unije. Nimajo okusa ali vonja, a poskrbijo za razkošen videz vaših sladic. jedilno zalto je registrirano kot aditiv E175 in je varen za uproabo v hrani.

Uporaba: svetujem vam, da jih na sladico položite tik preden jo postrežete. Najlažje jih boste na sladico oz. željen predmet prenesli (bodite nežni!) s pomočjo pincete, v skrajni sili pa lahko uporabite tudi zobotrebec. Pri jedilnem zlatu velja samo eno pravilo – manj je več. Zadostuje že nekaj kosmičev, kar pomeni, da boste lahko z enim pakiranjem okrasili veliko različnih sladic ali predmetov..

 

Jedilne kosmiče nitke (23 karatov) lahko položite na čokoladne prelive, ganache, smetano, razne kreme, nohte, doma izdelna mila, ohišje telefonov .. Če je treba, jih lahko tudi prilepite – s pomočjo jedilnega ali običajnega lepila glede na namen uporabe. Če jih boste želeli shraniti, jih pustite v zaprti, originalni embalaži, v hladnem in suhem prostoru.

 

Posted on

Več o Durex kondomih

Zradi pogostih vprašanj s strani naših kupcev nudimo dodatno pojasnilo za naše Durex izdelke:

Durex Glyder Ambasador so kondomi podjetja podjetja Reckitt Benckiser oz. Durex. vendar na samih kondomih ni odtisnjenega logota Durex zaradi drugačnega prodajnega modela podjetja Reckitt Benckiser. Ti kondomi namreč niso na voljo v maloprodaji in nimajo individualnega oz. posameznega pakiranja. Pridejo v pakiranjih po 144 ali 1000 kos.

Veleprodajno pakiranje Durex Glyder Ambasador Izgled Durex Glyder Ambasador kondoma

Avtentičnost kondoimov je zagotovljena zaradi nakupa preko europskega distributerja Durex izdelkov. Izdelki tudi pridejo v originalnih embalažah z dokumentacijo (lot številke in številke serije). Ker se kondomi Durex prodajajo po celem svetu, tudi na Kitajskem in je običajna praksa da so napisi na izdelkih v več jezikih zaradi zmanjšanja stroškov. Vsak uporabnik tudi dobil zraven izdelka originalna navodila za uporabo, ki so med vsemi ostalimi jeziki tudi v slovenščini.

Posted on

Dostop do podatkov

Zahteva za dostop ali izbris osebnih podatkov

Za prejetje poročila o shranjenih osebnih podatkih, kliknite na gumb: 

Za zaprtje uporabniškega računa in izbris osebnih podatkov, kliknite na gumb: 

Posted on

Uporabne informacije in delovni čas

Telefon na katerega nas lahko pokličete: 070 993 393

Elektronski naslov: info@palacanakita.com 

Delovni čas:

-na telefon smo dosegljivi vsak delovnik med 9.00 in 16.00 uro

Naročilo lahko oddate preko elektronske pošte ali kontaktnega obrazca http://www.palacanakita.com/kontakt ali pa opravite naročilo v spletni trgovini. Naročilo lahko oddate tudi kot gost.

Preko telefona tudi sprejemamo naročila vendar zaradi sledljivosti in natančne obdelave vašega naročila prosimo da se poslužujete zgornjih treh metod.

Posted on

Kaj je ta pasica zgoraj O uporabi piškotkov?

Na podlagi EU direktive 136/2009 in pripadajočih slovenskih pravnih aktov morajo vse strani na področju EU uporabljati piškotke samo z izrecnim dovoljenjem uporabnika. Brskanje po internet strani je omogočeno tudi če pritisnete gumb Se ne strinjam, vendar bo uporabniška izkušnja precej okrnjena. (ni mogoče nakupovati, spreminjati uporabniškega profila in podobno).

Zato vam priporočamo da pritisnete gumb Se strinjam. Več o piškotkih.

V primeru če se ne morete prijaviti (to se lahko zgodi če piškotek ostane na vašem disku od seje pred uvedbo aplikacije za piškotke) lahko opravite naročilo kot gost, nam pošljete naročilo po elektronski pošti ali preko telefonske številke 070 993 393.

Posted on

Slike izdelkov v vaši spletni trgovini ne kažejo dejanskega stanja oz. videza izdelka?

Slike uporabljene na naši spletni strani dobimo od dobavitelja. Seveda že zaradi različnih nastavitev monitorjev in ostalega prihaja do razlike v prikazu barv samega izdelka. Prav tako je potrebno poudariti da se prava barva izdelka vidi šele na soncu oz. naravni svetlobi, saj le ta pričara pravo igro svetlobe na umetelno zbrušenih Swarovski ali drugih kristalih. Večina slike je namreč poslikana tako, da prikaže to iskrivost in lomljenje žarkov na robovih kristalov.

Vse slike na naši strani so informativnega značaja.

Posted on

Na vaši internet strani piše da je izdelek na zalogi pa v resnici ni?

Lahko se zgodi da določenega izdelka ni več na zalogi kljub temu da na internet strani piše da je izdelek na zalogi. Zaradi velikega števila izdelkov ter različnih plačilnih možnosti (osebni prevzem, razne akcije preko kuponov, velikega števila barv in ostalega) je praktično nemogoče oziroma zelo težko usklajevati stanje na internet strani.

Ob vašem naročilu vas bomo v primeru če izdelka ni na zalogi seveda kontaktirali ter napravili vse da vam ponudimo mogočo zamenjavo ali izdelek ponovno naročimo.

V primeru nakupa preko raznih posebnih akcij veljajo določila same akcije.

Posted on

Zakaj sem poštarju plačal več kot je navedeno na poštni nakaznici?

Pošta Slovenije poleg poštnine, ki jo plačamo mi in je zavedena v samem računu zaračuna še stroške manipulacije v višini 1,5% od vrednosti pošiljke za pošiljke do 27,50 EUR, za pošiljke nad 27,50 EUR zaračuna po novem 5,25% od vrednosti pošiljke (prej 3% po naših informacijah).
Zaradi tega smo stroške poštnine, ki jo mi zaračunamo,  zmanjšali od predhodnih 4 EUR na 3 EUR pri pošiljkah, ki so lažje od 250g (99% pošiljk je takih) . To je naš prispevek k zmanjšanju poštnih stroškov naših strank na minimalno raven.