Akcija!

Lovilec dlak pri britju ali striženju

7,95

Je vaš umivalnik vedno poln dlak po britju? Vam čiščenje umivalnika po končane britju vzame preveč časa?

Lovilnik dlak pri britju je enostaven in izredno učinkovit. Zapnete si ga okoili vratu in pritrdite vakumske pritrdila na trdno podlago in že ste nared za britje.

Opis

Je vaš umivalnik vedno poln dlak po britju? Vam čiščenje umivalnika po končanem britju vzame preveč časa?

Lovilnik dlak pri britju je enostaven in izredno učinkovit. Zapnete si ga okoili vratu in pritrdite vakumske pritrdila na trdno podlago in že ste nared za britje.

Prihranek časa:  ujame vaše dlake in ostanke las kot v frizerskem salonu. Zmanjša možnost  zamašitve kanalizacije in nereda v kopalnici.

Enostavna uporaba: pritrdite vakumska pritrdila na trdno podlago in zapnite si ga okoli vratu. Po končanem britju ali striženju pritrdila odpnete in vsebino stresete v koš

Kompaktna velikost: lahko ga brez težav vzamete tudi na pot

Dobavljiv v črni ali beli barvi barvi. Pošljemo barvo ki je na zalogi.

Uporabljene slike so informativnega značaja zaradi različnih nastavitev monitorja. Cena je za 1 kos. Cena ne vključuje stroškov pošiljanja. Zvita dimenzija:  ca. 18×20 cm, Raztegnjena dimenzija:((D*Š*V) ca. 116x78x0,01 cm, teža 120g. Material je naylon.  Izdelek dobite v prozorni vrečki  s priloženimi navodili in garancijskim listom. Glede na naše trenutno znanje, proizvod ne vsebuje SVHC (snovi, ki vzbujajo veliko skrb) s spiska Evropske agencije za kemikalije v koncentraciji nad 0,1% (utežni delež).

Uporabljene slike so informativne narave zaradi različnih nastavitev monitorja. Cena je za 1 kos. Cena ne vključuje stroškov pošiljanja.

Dodatne informacije

Teža 100 g